Jy kan ophou drink

Maak 'n besluit, kry ondersteuning

Maak nie saak hoe ver jou alkoholisme vorder nie, maak nie saak hoe sleg dit word nie, jy kan ophou drink. Dit neem jou 'n besluit wat jy wil ophou en dan 'n soort ondersteuning vind.

Jy hoef nie te wag totdat dit so sleg is soos Jeffrey nie, maar selfs al is dit, kan jy jou pad terug vind, soos hy verduidelik:

Jeffrey's Recovery Story

Op 7 November 2009 het ek besluit dat ek wou sterf.

Ek is vervreem van my vrou (nog steeds) as gevolg van 'n selfmoord-woede. Ek was 'n week tevore weens oormatige drink. Ek het die hele week gedrink en vir een of ander rede het ek besluit dat 7 November my laaste dag op aarde sal wees.

Ek het 'n 30 pak bier en 'n vyfde bourbon gekoop. Ek het dit amper gedrink. Ek het my vrou in 'n stilte geroep, het 'n argument gehad dat ek my selfoon nie in klein stukkies kan onthou nie. Ek het gery (dank God niemand is doodgemaak) na die plaaslike geriefswinkel om 'n betaalfoon te vind om die argument voort te sit nie.

Hulle wou my nie skiet nie

Binne die geriefswinkel het ek 'n oomblik van "helderheid" gehad. Ek het besluit of ek die polisie gekry het om te wys dat ek 'n "onthulling" kon hê en hulle sou my doodskiet. Ek het op die vloer geval en vir die klerk gesê om my te skiet as sy 'n geweer gehad het. Natuurlik het sy die polisie gebel.

Toe hulle aankom, het ek hulle gevra om my dood te skiet. Toe hulle nie daaraan voldoen het nie, het ek met hulle geveg, met die hoop dat hulle dodelike mag sou gebruik.

Selfs in manchette het ek my kop teen die glas in die agterkant van die motor geslaan totdat ek onsamehangend was.

Hulle wou my nie skiet nie. Ek het drie dae in 'n geestelike fasiliteit deurgebring om net so nuut te wees om vry te wees aan my nuwe terapeut.

Nie 'n drink sedert

Ek het sedert daardie dag nie gedrink nie. Ek het 20 jaar daarvoor gedrink.

Ek is 'n alkoholis en kan nooit weer drink nie. Ek het deur die stadiums van alkoholisme gegaan en ek veg om die effekte om te keer. My brein het nog nooit beter funksioneer as wat dit nou doen nie.

Ek voel die pyn van die skade wat ek aan my vrou en kinders gedoen het en werk baie hard om myself en my verhoudings te probeer herbou. Ek het gevoelens soos ek nog nooit gehad het nie, goed en sleg. Ek het begeertes vir 'n beter toekoms, wat ek nog nooit gehad het nie.

Net ophou drink

Ek het 'n plan, baie dankie, om seker te maak dat my lewe beter is as wat dit was. Ek is nie waar ek wil wees nie, maar ek weet dat ek daar sal kom.

As jy sukkel met alkohol, stop net om te drink. Moenie die "wie, wat, hoekom, waar, ens" analiseer nie, net stop. Jy kan niks anders sien voordat jy stop nie. Dit verg baie nederigheid om te erken dat jy 'n werklike probleem het, maar jy kan ophou drink.

Vind 'n paar ondersteuning

Vind ondersteuning. Hierdie forum het my lewe gered, selfs nadat ek opgehou het om te drink. Die mense op hierdie forum is werklik, en of hulle hulle al ken of nie, hulle advies en kommentaar het my ten minste laat lewe om te hoor wat hulle moes sê.

Ek is op geen manier oor my verslawing nie; Ek moet elke dag veg. Die geveg word makliker en makliker.

Ek kan nie genoeg sê oor die mense op hierdie forum nie; sonder hulle dink ek nie ek sal hier sit nie.

- Jeffrey

As jy besluit om op te hou drink, is daar baie verskillende soorte ondersteuning beskikbaar. Daar is behandeling en rehab fasiliteite , farmaseutiese behandelings , ondersteuningsgroepe en selfs internet vergaderings en aanlynforums.

Vind iets wat vir jou werk, en as dit ophou werk, probeer iets anders.