Hoe het die Nikotien Patch my gehelp om op te hou rook

Ex-Smoker Michelle se Perspektief op NRT's

Soms is die beste raad van direkte ervaring, soos in hierdie geval. Ex-roker Michelle hou op met rook met die hulp van die nikotienvlek . Sy beskryf haar ondervinding hier onder, sodat ander rokers wat gereed is om op te hou, 'n perspektief op die gebruik van NRT's kan hê.

Dankie dat jy jou gedagtes en ervaring deel, Michelle.

Van Michelle:

Ek wil graag my ervaring met die nikotienpleister deel.

Ek het die verskillende NRT's maande voor my einde datum ondersoek en besluit dat die pleister die regte instrument vir my was.

Die Amerikaanse Long Vereniging, die Amerikaanse Psigiatriese Vereniging, die Agentskap vir Gesondheidsorgbeleid en -navorsing, die American Heart Association, die Amerikaanse Kankervereniging saam met baie ander gesondheidsorganisasies onderskryf die gebruik van NRT's vir rookstaking.

Wanneer die pleister soos aangedui gebruik word, word nikotien stadig deur die stelsel geabsorbeer, en die 21mg pleister is die ekwivalent van ongeveer 1 pak sigarette per dag. Diegene wat 10 of minder sigarette per dag rook, is gerig om te begin met die 14mg pleister.

Nikotienpakkies kan die kanse om rooksukses met 50 tot 70 persent op te hou, verhoog en die kans word selfs verbeter wanneer dit saam met 'n ander nie-nikotien-stophulpmiddel soos Zyban gebruik word .

As jy gereed is om op te hou rook en wil die pleister of 'n ander NRT gebruik, bespreek die verskillende opsies met jou dokter voordat jy besluit.

U sal meer wil leer oor die moontlike newe-effekte van NRT's. Daar is ook kontraindikasies vir die pleister sowel as ander NRT's, en elke persoon moet 'n ingeligte besluit neem oor watter (indien enige) NRT om te gebruik.

NRT'e is effektief wanneer dit gebruik word soos aangedui en wanneer jy daartoe verbind is om op te hou.

As jy nie regtig wil ophou rook nie en nie daaraan gewy is nie, sal die pleister nie effektief wees nie.

Die pleister, wanneer dit gebruik word soos aangedui, bied 'n geleidelike afname in nikotien terwyl nuwe oud-rokers werk op die sielkundige aspekte van ophou . Diegene wat die rol verstaan ​​wat die pleister in die afsluitingsproses speel, kan baat vind by die stappe wat dit bied.

Michelle se ervaring met die Nikotien Patch

Ek het 15 pakkies 'n dag vir 15 jaar gerook. Ek hou op met rook met die nikotienpleister soos aangedui op 13 Januarie 2002. Dit was my eerste poging om op te hou, dus ek kan nie die metode wat ek gebruik het met ander metodes vergelyk nie. Ek weet nie hoeveel van die rol wat die pleister tot dusver in my sukses gespeel het nie, maar hierdie dinge weet ek:

Dit is my feite. Sou ek so suksesvol gewees het sonder die pleister? Ek weet nie ... dalk nie, maar ek sou gedurende die eerste week baie ongemaklik gewees het, en dit is 'n belangrike tyd in die afsluitingsproses.

Ek weet dat as ek eers besluit het om op te hou, wou ek seker maak dat ek myself die beste kans gegee het om te slaag, en dit beteken vir my dat die pleister gebruik word.

NRT's is nie vir almal nie, en ek dink diegene wat besluit om die pleister of enige ander NRT te gebruik as 'n vervanging vir rook eerder as as 'n gereedskap vir die beëindiging, sal teleurgesteld wees. Vervaardigers van NRT's het almal gesê dat hulle nie aanbeveel word vir langtermyn gebruik nie.

Wanneer NRT's gebruik word soos aangedui, kan hulle mense help om op te hou rook.

Wanneer sigarette gebruik word soos aangedui, vermoor hulle mense.

Ek verwelkom almal wat suksesvol is om op te hou rook, maar die doel is bereik.

Maar iemand eindig suksesvol is die regte manier om op te hou.

Net ophou ... asseblief.

Michelle is reg dat NRT's, of enige ander stophulp vir daardie saak, net is: aids. Die verbintenis om op te hou rook moet van jou kom. Sodra dit in plek is, sal enige afsluitingshulp die hulp gee wat dit bedoel is.

Meer van Michelle:
Depressie wanneer jy ophou rook
Rook en Degeneratiewe Skyfsiekte