Rook het my gevoel Pateties en Enslaved

Let asseblief daarop dat Smoke Away, die produk wat Kerri hieronder noem, nie deur die FDA as 'n beëindigingshulp bewys word nie . Kerri se gedagtes oor hoe dit gewerk het, is subjektief en moet nie op enige manier as 'n endossement van hierdie kruiemiddelproduk opgetree word nie.

Van Kerri:

My naam is Kerri. Ek en ek was al meer as die helfte van my lewe 'n nikotienverslaafde .

Ek was 13 toe ek my eerste sigaret gerook het.

My vriende het groen geword; Ek het goed daarin geslaag. Teen 15 het ek my middagete gebruik om sigarette te koop. Op hierdie stadium het ek egter nie die interne "rookmelder" gehad nie. Ek was nog nie 'n slaaf nie, o nee, die beste was nog nie om te kom nie.

Jy kon my nie vertel wat met my gebeur het toe ek oud was nie - of selfs wat met my kon gebeur met net 'n kort rukkie. Ek was 'n tiener, en 'n koel een daarby. Gereelde ou sosiale vlinder - kyk na my in die Rokende Vierkant - die aangewese area vir rokers. Hoe koel is ek?

Veertien jaar later het 'n besoek aan my hoërskool 'n tuin geopen waar die plein een keer was. Hoe ironies dat die lewe nou gekweek word in die plek waar my noodlottige gewoonte begin het.

Die eerste keer dat ek probeer rook het, was die eerste keer dat ek besef het dat ek 'n verslaafde was. Ek was 19. Ek was in 'n ander staat om 'n lewe-in-nanny te wees. Ek het uiteindelik die pleister nodig . Na 'n paar maande het ek teruggekom huis toe en na my rook.Die volgende keer was ek 21 en swanger. Dit het my 6 maande geneem om hulle neer te sit, en dit was net as gevolg van die skaamte. Ek kon my swangerskap nie langer versteek nie. Ek is so walglik vir myself om dit te herroep, en erger om dit te erken.

Toe my seun 4 maande oud was, het ek hulle weer opgetel. Ou Getroue. Hierdie versuim het 5 jaar geduur.

Ek het gerook terwyl ek my oupa gekyk het van longkanker. Hy het 25 jaar gelede opgehou. Ek het elke dag 'n pak vir die 5 jaar gerook.

Ek het onverwags swanger geword en het gehypnotiseer om op te hou rook . Ek het die baba by 6 weke verlore, en troos myself met sigarette. Ek het die volgende maand swanger geword, en gaan op daardie dag met nikotiengom om my deur die moeilike tye te kry. Ek het een of twee in die vroeë maande gehad totdat ek nie meer gehad het nie. Ek kan nie eers onthou wanneer my laaste een was nie. Dit hou op vir 19 maande. Ek dink nie ek moet verduidelik wat gebeur het nie. Dit is dieselfde rede vir ons almal, selfs al is dit 'n ander storie. Eenvoudig gestel, ek laat junkie denke wen.

Ek het daarin geslaag om nog 2 jaar te verlaat. Ek gaan op 8 Junie 2002 ophou - my vakansie. Daardie dag het gekom en gegaan. "Ek het te veel tyd op my hande gehad."

Ek het gesê ek sal op my 30ste verjaardag ophou. Wat 'n goeie mylpaal, en 'n selfs groter verjaardag geskenk. Daardie dag het gekom en gegaan.

Toe het ek gesê ek sal op my 31ste verjaardag stop - hierdie afgelope 13 Desember. Intussen leef ek met 'n rookmelder. Ek kan nie saam met die kinders na die strand toe nie, want ek kan nie so lank sonder 'n sigaret gaan nie. Ek het 'n eer om te hardloop ... kan ek die kinders bring? Ek sal die hoeveelheid tyd bereken wat ek gegaan het om die vraag te beantwoord.

Die enigste manier waarop ek lang tydperke kon uitgaan, was by 'n ander volwassene sodat ek kon gaan "gaan badkamer toe" of "begin met die motor". Ek kon nie na 'n 3 uur-fliek gaan nie. Ek sal wag dat dit uitkom op video sodat ek dit kan breek om te gaan rook.

Ek het geweet ek was 'n slaaf. Ek het geweet hoe pateties dit was. Wat ek gedink het ek het geweet, was hoeveel ek ontbreek het. Ek het nie geweet hoeveel totdat ek opgehou het nie. Ek was pateties bo alle verbeelding.

Berei jouself voor vir 'n visuele visuele - ek woon in Maine; Dis 19 Desember 2003. Die weer is gesaai en vriesende reën. Ek is buitekant in langbroek, bedek in sweetbroek, stewels aan my knieë, t-hemp, turtleneck, sweatshirt, trui, lang baadjie, handskoene aan die een kant en 'n groot, harige viltjashoed.

Dit het my 'n goeie 15 minute geneem om net voor te berei om uit te gaan.

Nou hier sit ek buite en beskerm my geliefde rook van die elemente. Toe ek 5 minute later terugkom, het ek na my man gekyk wat my in my opkyk gekyk het. Ek het deur my oë na myself gekyk en gesê: "Gaan asseblief na rook-away.com. Ek sal verander en kry my kredietkaart. Ek is klaar."

Ek het nie 'n afsluitingsdatum vasgestel nie - ek het regtig nie daaroor gedink nie. Ek het net gesê, "Ek sal ophou wanneer die goed inkom." Maar selfs in my afgryse, 'n nikotienverslaafde, het ek die stadigste versendingsmetode gekies, wat ek dink "my ouma sal dit na jou deur loop."

Ek het die pakket op 4 Januarie. Op die 5de het ek my dokter geroep om seker te maak dit was veilig (dit is nie FDA goedgekeur nie). Op die 6de het ek die eerste dag se dosis geneem en nog steeds gerook. Ek was so skepties dat dit sou werk. Die instruksies het gesê om nie te rook nie en ek het dit gedoen. Ek was so seker dat ek in die geld terug waarborg sou betaal.

Op die 7de het ek my eerste sigaret van die dag in my motor op pad na werk gehad, soos gewoonlik. Ek het dit na slegs 'n paar sleepies geslinger. Ek het 'n paar gedurende die dag gehad, en weer kon net 'n paar sleepies hê. Iets in die vitamiene maak die sigarette smaaklik peperig, smaaklik - dit is moeilik om te verduidelik. Die beste manier waarop ek dit kan beskryf - my kinders loop oor my varsgemaakte vloer in vuil skoene. Ek het vergiftig gevoel. Ek het gevind dat ek nie nodig was om te rook nie, maar uit die feit dat dit was wat ek gedoen het. Ek is so koppig. Ek het selfs uitgegaan en 'n pak sigarette gekoop omdat ek uit was en nie gedink het ek was klaar nie.

Ek het die laaste sigaret van my lewe om 11 nm die aand gehad.

Ek het vir myself en my man gesê: "Ek gaan kyk of ek môre kan gaan sonder om te rook. Ek gaan hierdie dinge 'n kans gee om te werk."

Op die werk het ek almal laat weet dat ek dit gaan skiet. My baas, 'n oud-roker wat tien jaar lank aan die gang is, het gesê: "Neem dit eendag op 'n slag. Moenie oor môre dink nie." Rook nie net detoksies nie, dit help die nikotien vinniger uit, en dit het 'n soort kalmerende effek. Ek het deurgaans deur die helweek gekuier. Ongemaklik by tye, maar ek het die noodpellets geneem en dit een minuut op 'n slag geneem. Op daardie stadium was die dae te veel van 'n mylpaal.

Rook weg is 'n weekprogram. Ek moes my gedagtes verander: "OK, kom ons kyk of ek dit nou alleen kan doen." Ek het een koppie Easy Now-tee gedrink na die ander. Ek het kognitief gesoek na alternatiewe vir rook. In plaas daarvan om op my pad huis toe te rook, het ek aan die bokant van my longe gesing. In plaas daarvan om saam met 'n kollega 'n rook uit te gaan, gaan ek 'n koffie gaan haal en 'n rukkie kry, of 'n reuse 15 minute breek in die kafeteria. In plaas daarvan om na aandete te rook, lees ek my e-pos.

Toe, op dag 9, het ek wat ek noem "The Glue That Made It Stick." Ek het hierdie webwerf gevind. Op die voorblad was daardie dag Cheryl se storie . Ek het op die woorde gevries:

"Jy dink dit is moeilik om op te hou rook, probeer om kanker te hê."

Ek het my eie spin bygevoeg ...

"Jy dink rook, is moeilik, probeer om jou kinders te vertel dat jy kanker het as gevolg van iets wat jy met jouself gedoen het."

Ek het na die forum gegaan en gelees. Ek het na cognitivequitting.com gegaan. Ek het die draad "Ek het dit gedoen" opgelaai. Ek het my redes geplaas om op te hou . Ek het dié en Cheryl se storie gedruk en hulle handig gehou.

Ek het elke gratis sekonde besoek aan die forum, en selfs die sekondes wat nie so vry was nie. Ek het mense gevind wat verstaan ​​en mense wat 'n groot ou tyd in die proses kon hê. Mense wat eerlik omgee.

So baie stories, maar die een ding wat ons almal gemeen het, of ons in ons 20's of 60's is, of ons sosiaal gerook het, of vir ewig en soos 'n vyand. Ons is almal verslaafdes, en wil nie wees nie.

My oudste seun dink ek het nie gerook nie sedert my 19 maande ophou. Hy het eenkeer die kommersiële gesien met die Marlboro-man wat aan kanker sterf, kaal en geswel in die hospitaal. Hy was deur daardie beeld agtervolg en aan my vasgeklap en gesê:

'Ek is so bly jy rook nie meer nie, Ma.'

Wat 'n mes in my hart. Ek het my rook van my kinders vir daardie rede weggesteek en omdat ek nie wou hê hy moes dink nie, was dit reg om te rook.

As dit afkom, ja, ek hou op vir my kinders, maar hoofsaaklik, ek hou op vir my. My kinders sal lewe. Hulle sal my mis, maar hulle sal bly lewe. Ek hou op sodat ek hulle kan sien leef! Ek het geen gesondheidsprobleme nie. Ek kan 'n rolletjie reg langs my seun. Maar ek wil eendag ook 'n rolletjie langs my kleinkinders hê!

Deur jouself te stop, hoop ek en bid ek het my gered van jare se gesondheidsprobleme en beloon my met jare van pret, goeie gesondheid en vryheid.

Wat is anders hierdie keer? Ek hou kognitief op. Ek is bewus van my "junkie thinking" . Ek het geleer dat die onbewuste deel van my wat my veilig laat werk wanneer ek nie aandag gee nie, was die beheer van my outomatiese behoefte om te rook. Ek bly bewus daarvan dat ek op 19 maande nog vatbaar was en soos 'n strijder nie my wag laat wag vir 'n oomblik van vrees vir 'n sluipaanval van die NICO-demoon nie.

My naam is Kerri. Ek is 31 jaar oud, en ek is 'n nikotienverslaafde wat presies 2 maande vry van sigarette is.

~ Kerri ~ (KERRIR)

Meer van Kerri:
5 maande en 'n sokkie
Kerri se 6 Maand Milestone
Kerri se Een Jaar Mylpaal
Hou op rook terwyl jy jonk is
Kerri se 2 jaar rookvrye mylpaal